Proširena stvarnost

Proširena stvarnost (AR)

Proširena stvarnost (Eng AR – Augmented Reality) je tehnologija koja omogućuje kombinaciju virtuelnog svijeta s fizičkim svijetom kako bi se stvorilo interaktivno iskustvo za korisnike. To se postiže putem različitih uređaja, kao što su pametni telefoni, tableti, računala ili VR naočale.

AR je popularan u marketingu zbog svojih prednosti, uključujući:

Povećanje angažmana: AR omogućuje interaktivno iskustvo koje je privlačno za publiku, što dovodi do povećanja angažmana i motivacije posjetitelja.

Poboljšanje prodaje: AR omogućuje da se proizvodi i usluge prikažu na realističan način, što pomaže posjetiteljima da bolje razumiju proizvod i potakne ih na kupnju.

Povećanje brand awareness: AR se često koristi za kampanje brendiranja, što pomaže u stvaranju boljeg razumijevanja brenda i povećanju svijesti o njemu.

Povećanje personalizacije: AR omogućuje korisnicima da se uključe u proizvode i usluge na način koji je najprikladniji za njih, što povećava personalizaciju i povećava vjerojatnost da će se kupnja dogoditi.

Smanjenje troškova: AR pomaže u smanjenju troškova u odnosu na tradicionalne marketinške metode, jer je ynatno jeftinije stvoriti i održavati virtuelni svijet nego fizičke izložbe ili evente npr.

Analitika: AR omogućuje praćenje interakcija korisnika s proizvodima i uslugama kroz analitiku, što pomaže u stjecanju boljeg uvida u to koji aspekti proizvoda ili usluge su privlačni za publiku i koji trebaju biti poboljšani.

Povećanje prodaje: AR se često koristi u prodaji, kako bi se kupcima pružio bolji uvid u proizvod ili uslugu ili omogućilo interakciju s njima na način koji bi inače bio nemoguć.

Putem proširene stvarnosti, dozvolite svojim klijentima da se upoznaju s vašim proizvodima i uslugama na interaktivan i zabavan način, povećajući angažman i potencijalnu kupnju.

Pregledajte Creatos projekte u AR-u

Podjeli sadržaj

Inovacije

Kvaliteta

Iskustvo

Creatos Usluge

Usmjereni na rezultate sustavno podižemo Vaše poslovanje na iduću razinu.

Web dizajn

Izrađujemo profesionalne responzivne web stranice optimizirane za najpopularnije tražilice.

360 Tour / Video

Povećajte svoju prodaju s nevjerojatnim 360 online obilaskom ili videom, punim interaktivnog sadržaja.

Proširena stvarnost AR

Pratite globalne trendove i kreirajte svoju revolucionarnu mobilnu aplikaciju izgrađenu s najboljim tehnologijama.

Foto/ Video Dizajn

Stvaramo profesionalne moderne dizajne za različite potrebe naših klijenata kako bismo ih istaknuli.

Digitalni Marketing

Radimo na promoviranju vašeg brenda na najboljim marketinškim platformama današnjice.

Marketing Edukacija

Osnažite svoje marketinške vještine obrazovanjem - najbolja konkurentska prednost

Imate pitanje?

Ne čekajte do sutra. Započnimo razgovor već danas i saznaj kako unaprijediti svoje poslovanje.