360

Fotografije i videa u 360

360 virtualni izleti/obilasci su interaktivna, uranjajuća iskustva koja omogućuju korisnicima istraživanje mjesta ili prostora kao da su fizički prisutni iako to zapravo nisu. Obično uključuju seriju panoramskih fotografija ili videozapisa koji su spojeni (stichani) kako bi se stvorio glatki, 360 stupnjeva pogled na prostor. Korisnici kroz projekt u 360 bilo, da je to šetnja ili video, mogu navigirati klikom i povlačenjem miša ili korištenjem prsta na interaktivnom uređaju kako bi istražili zadanu panoramu .

360 virtualni izleti/obilasci često se koriste u industriji nekretnina, turizma i obrazovanja, kao i u drugim kontekstima gdje je korisno omogućiti ljudima da istraže prostor na daljinu. Na primjer, agent nekretnina može koristiti 360 virtualni obilazak kuće kako bi potencijalnim kupcima pružo detaljno realističan pregled nekretnine bez potrebe da fizički posjete lokaciju. Slično tome, turistička zajednica može koristiti 360 virtualni obilazak za predstavljanje atrakcija i sadržaja odredišta. U industriji obrazovanja, 360 virtualni izleti mogu koristiti za pružanje virtualnog izleta učenicima ili da omogućiti nastavnicima da učenike odvedu na virtualne izlete po povijesnim ili kulturnim mjestima.

Virtualni izleti/obilasci pružaju jedinstven i zanimljiv način za korisnike da istraže i dožive mjesto ili prostor na daljinu.

Virtualni obilasci su sad već standard u turizmu i nekretninama

Prednosti projekata u 360

Ključne prednosti 360 virtualnih izleta:

  • Imerzivno iskustvo: 360 virtualni izleti omogućuju korisnicima da se potpuno uključe u prostor i da ga istraže kao da su fizički prisutni. 
  • Udobnost: 360 virtualni izleti omogućuju korisnicima da istraže prostor bilo gdje, u bilo koje vrijeme. Ovo može biti posebno korisno za ljude koji nisu u mogućnosti posjetiti lokaciju osobno ili za tvrtke koje žele predstaviti svoje proizvode ili usluge široj publici.
  • Dostupnost: 360 virtualni izleti se mogu pristupiti s bilo kojeg uređaja s internet vezom, što ih čini dostupnim i praktičnim načinom za istraživanje prostora.
  • Angažman: 360 virtualni izleti pružaju zanimljiva i interaktivna iskustva koja mogu pomoći da se korisnici duže zadrže na web stranici. Ovo može biti posebno korisno za tvrtke koje žele povećati konverzije i prodaju.
  • Marketing i brendiranje: 360 virtualni izleti se mogu koristiti kao marketing alat za predstavljanje tvrtke ili proizvoda. Stvaranjem profesionalnog,  uranjajućeg i interaktivnog virtualnog izleta ili obilaska, tvrtke i pojedinci mogu povećati svoju uvjerljivost i uspostaviti jaku prisutnost brenda.

 

360 virtualni izleti/obilasci pružaju praktičan i zanimljiv način za korisnike da istraže prostor i mogu biti jako sredstvo za tvrtke koje žele povećati svoj doseg i povećati konverzije.

Pregledajte Creatos projekte u 360

Podjeli sadržaj

Inovacije

Kvaliteta

Iskustvo

Luka umjetnosti u 360 

E-learning / Interaktivni kviz Muzeja vučedolske kulture

AI8

Bed & Breakfast u centru Zagreba

Creatos Usluge

Usmjereni na rezultate sustavno podižemo Vaše poslovanje na iduću razinu.

Web dizajn

Izrađujemo profesionalne responzivne web stranice optimizirane za najpopularnije tražilice.

360 Tour / Video

Povećajte svoju prodaju s nevjerojatnim 360 online obilaskom ili videom, punim interaktivnog sadržaja.

Proširena stvarnost AR

Pratite globalne trendove i kreirajte svoju revolucionarnu mobilnu aplikaciju izgrađenu s najboljim tehnologijama.

Foto/ Video Dizajn

Stvaramo profesionalne moderne dizajne za različite potrebe naših klijenata kako bismo ih istaknuli.

Digitalni Marketing

Radimo na promoviranju vašeg brenda na najboljim marketinškim platformama današnjice.

Marketing Edukacija

Osnažite svoje marketinške vještine obrazovanjem - najbolja konkurentska prednost

Imate pitanje?

Ne čekajte do sutra. Započnimo razgovor već danas i saznaj kako unaprijediti svoje poslovanje.