Dragi korisniče,

Želimo vam skrenuti pažnju na važne informacije o zaštiti vaše privatnosti i osobnih podataka u vezi s Creatos Marketing Agencijom.

Vaša privatnost je od iznimne važnosti za nas, i stoga se trudimo poštovati sve relevantne zakonske propise koji se odnose na zaštitu osobnih podataka. Bilo da nas kontaktirate, skidate naše pdf-ove ili se raspitujete o našim proizvodima, želimo da znate da vaše osobne podatke koristimo isključivo u marketinške svrhe kako bismo Vam omogućili i razvili sve što bolji proizvod za Vas. Nećemo ih dijeliti s trećim stranama.

Kako bismo poboljšali kvalitetu našeg sadržaja i razumjeli navike naših posjetitelja na web stranici, koristimo alat za analizu prometa od strane Googlea. Ovaj alat prikuplja tehničke podatke poput vrste uređaja koji koristite, operativnog sustava, IP adrese i preglednika. Sve te informacije šalju se Google Inc., a za dodatne informacije o njihovim pravilima privatnosti, preporučujemo vam da posjetite njihovu web stranicu.

Napominjemo da na našoj web stranici postoje poveznice prema trećim stranama, uglavnom društvenim mrežama. Prije nego što pristupite tim stranicama putem poveznica, preporučujemo vam da provjerite njihova pravila privatnosti. Molimo vas da razumijete da Creatos ne može preuzeti odgovornost za postupanje trećih strana s vašim podacima.

Što se tiče kolačića, želimo vam pružiti bolje iskustvo pregledavanja na našoj web stranici. Kolačići su male informacije koje se spremaju na vaše računalo kada posjetite web stranicu. Oni obično čuvaju postavke kao što su preferirani jezik ili adresa. Možete sami upravljati postavkama kolačića u vašem pregledniku, birajući hoćete li odobriti ili odbiti zahtjeve za spremanje kolačića.

Napomena: Ova web stranica također koristi Google Analytics, koji koristi kolačiće za analizu posjećenosti. Vaše informacije se mogu prenositi i pohraniti na serverima u Sjedinjenim Američkim Državama. Google će koristiti te informacije za statističke analize i izvješća. Možete promijeniti postavke u pregledniku kako biste odbili kolačiće.

Ako želite saznati više o isključivanju kolačića ili imate dodatna pitanja o našoj politici privatnosti, posjetite web stranice www.youronlinechoices.eu ili www.allaboutcookies.org za više informacija.

Hvala što koristite naše usluge i što nam ukazujete povjerenje. Ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja ili nedoumica, slobodno nas kontaktirajte.

S poštovanjem,
Creatos Marketing Agencija